1. Planlæg i forvejen og book din rejse i god tid – På den måde undgår du trængslen og højsæsonpriserne.

2.Rejs i skuldersæsonen – Skuldersæsonen er perioden mellem høj- og lavsæsonen, hvor efterspørgslen er lavere og priserne billigere.

3. Flyv midt på ugen – Priserne er normalt lavere på hverdage end i weekenden.

4. Vær fleksibel med dine datoer – Du kan måske finde billigere flybilletter, hvis du er villig til at være fleksibel med dine rejsedatoer.

5. Brug en søgemaskine som Skyscanner – Det kan hjælpe dig med at sammenligne flypriser og finde den billigste løsning til din rejse.

6. Tilmeld dig flyselskabernes nyhedsbreve – Mange flyselskaber  tilbyder særlige tilbud og rabatter til abonnenter på deres nyhedsbreve.

7. Tjek lavprisflyselskaber – Lavprisflyselskaber kan tilbyde rigtig billige flyrejser, men sørg for at læse det med småt, inden du booker.

8. Undgå turistfælder – Hvis du vil spare penge, skal du holde dig fra steder, der er rettet mod turister, og i stedet fokusere på lokale oplevelser.

9. Spis som en lokal – En af de bedste måder at spare penge på din ferie på er at spise som de lokale gør. Gademad, markeder og lokale restauranter er som regel meget billigere end turistfælder.

10. Vid hvornår du skal sprudle – Nogle gange er det værd at bruge lidt flere penge for at få en virkelig fantastisk oplevelse. Lav lidt research på forhånd og budgetter til en  få særlige aktiviteter eller måltider.

5 gode råd til at spare penge sammen til en ferie

1. Læg et budget og hold dig til det – Bestem, hvor meget du realistisk set kan spare op hver måned, og læg et budget, så du kan holde dig på sporet.

2. Automatiser din opsparing – Få et bestemt beløb automatisk overført fra din lønseddel til opsparing hver måned, så du ikke behøver at tænke over det.

3. Skær ned på udgifterne – Se nøje på dine forbrugsvaner og se, hvor du kan skære ned for at spare flere penge op hver måned.

4. Tjen ekstra indkomst – Hvis du kan finde måder at tjene lidt ekstra penge på, kan du spare op til din ferie meget hurtigere.

5. Begynd i det små – Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde,  start i det små og spar op til en kortere rejse først. Så kan du arbejde dig op til større og bedre ferier!

Skal du holde ferie et koldt sted, så husk en heldragt til dame. Du kan også finde øvrigt termotøj her.