Det er 2023, og herremode er en helt ny art af stil. Fra de rullede jeans i begyndelsen af 2000’erne til de skræddersyede blazere i dag er herremode kommet langt de seneste år. De dage er forbi, hvor mænd kun havde mulighed for at bære jakkesæt og slips – nu findes der en bred vifte af muligheder for herretøj, der kan skræddersyes til enhver mands individuelle stil.

Uanset om du er på udkig efter noget afslappet eller formelt, er der helt sikkert et stykke godt herretøj, der passer perfekt til dit budget. Læs videre for at få nogle gode tips om, hvad du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter nye herretøjsartikler, og nogle insidertips om tendenser, der vil hjælpe dig med at forblive stilfuld i hele 2023.

Hvad du skal kigge efter, når du shopper efter herretøj

Når du shopper efter herretøj, er det vigtigt at huske på de fire nøgleelementer for stil: pasform, stof, farve og mønster. Mænd bør altid være meget opmærksomme på pasformen, når de shopper tøj – det skal være behageligt, men ikke for løst eller baggy. Kig efter stoffer, der er lette, men holdbare; de skal også have en god åndbarhed, så du ikke får det for varmt eller bliver ubehageligt, når du har dem på. Hvad angår farver, er det altid godt at holde sig til klassiske neutrale farver som marineblå eller sort. Endelig er mønstre gode til at tilføje tekstur og visuel interesse; tænk på ternede blazere, chevron-trøjer og tweedbukser.

Tendenser inden for herretøj i 2023

Denne sæson handler det om at tage chancer med dristige farver og prints! Tænk på lyse neonfarver kombineret med subtile geometriske prints; det vil give din garderobe en øjeblikkelig opgradering, der giver et statement. En anden trend, der helt sikkert vil slå bølger i 2023, er retro-inspirerede silhuetter som slankskårne bukser og oversized skjorter med krave.

Disse items kan nemt dresses op eller ned afhængigt af dit humør eller din lejlighed – så hvorfor ikke eksperimentere? Endelig må du ikke glemme accessories! Små detaljer som læderbælter eller farverige tørklæder kan virkelig løfte et outfit fra basis til enestående status på ingen tid. 

Fra pasform til stofvalg – der er mange forskellige faktorer, der indgår i skabelsen af en stilfuld og samtidig praktisk garderobe – og nu mere end nogensinde før er der masser af muligheder, når det kommer til herremode!

Husk disse tips næste gang, du leder efter nye herremodenheder, så du kan se godt ud uden at ødelægge banken – eller din ryg! Uanset om du går efter klassisk skrædderi eller noget mere vovet denne sæson, så husk, at herremode handler om at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig – så hav det sjovt at eksperimentere med forskellige looks, indtil du finder et, der passer til både din livsstil og personlige stil!