Klatring er en meget aktiv hobby og selvom det kan både være en meget givende hobby samt kilde til god motion, bør man også overveje at have en mere rolig hobby ind imellem sine klatreture. Læs med i denne artikel for at se eksempler på fem rolige hobby og du kan lave imellem dine klatreture.

Hækling eller strikning

At hækle eller strikke er så småt ved at blive populært igen. Efter at have været gået ”af mode” i et par årtier, er folk så småt begyndt at vende tilbage til denne gamle tradition med at hækle eller strikke deres egne ting.

At have hækle- eller strikkeprojekter, såsom et halstørklæde, et sæt vanter eller en hue, kan være meget givende for én. Det er en næsten meditativ hobby, hvor man i flere timer kan sidde og koncentrere sig om sit arbejde.

Udover at det er en meget rolig hobby at give sig i kast med, har man også et flot slutresultat, når man er færdig med sit strikke- eller hækleprojekt.

Maling

At sætte sig ned og male kan også være en meget meditativ hobby at gå i kast med, fordi man fokuserer så kraftigt på det billede man prøver at fremmane på lærredet foran en.

Samtidig er maling en måde at udtrykke sig selv kreativt på. Når man er vant til at have en fysisk hobby, såsom klatring, kan det være meget rart at have en sådan mere kreativ hobby at gå i kast med.

At male er meget stillesiddende hobby at have og er derfor ideelt at have ved siden af sin vante hobby med at klatre.

Skrivning

Hvis man ikke er så visuelt stærk, kan man også i stedet for at gå i gang med at skrive. Dette er en anden kreativ hobby, som kan være meget givende for an at gå i kast med. Denne hobby er især ideelt, hvis man er god til at finde på historier eller at udtrykke sig gennem tekst.

Du kan blandt andet vælge at lave en blog, hvor du skriver om dine klatreeventyr eller deler gode råd om klatring. Måske det endda kan blive til en fremtidig kilde for månedlige indtægter?

Musik

En anden populær kreativ hobby er at skabe musik. Dette kan du gøre på forskellige måder, alt efter hvilket musikinstrument du vælger.

Hvis du elsker musik og ofte går rundt og nynner i din hverdag, kan dette være en helt ideel hobby at gå i gang med.

Lange gåture

Hvis du savner at holde dig i gang, når du ikke afsted på klatreeventyr, kan lange gåture være et godt alternativ. Lange gåture ude i naturen kan give dig mulighed for stadigvæk at holde dig i gang, samtidig med at du ikke overanstrenger din krop for meget.

Find flere rolige hobbyer

På andre hjemmesider på nettet kan du finde mange flere eksempler på rolige hobbyer du kan gå i gang med mellem dine klatreture. Klik her for flere gode råd om hobbyer, du kan give dig i kast med.