Når du skal vælge en ny kontinentalseng 120×210, så er det ikke bare sådan lige til. En seng kan holde helt op til 10 år, hvis ikke mere. Derfor er det vigtigt, at du vælger en seng, der opfylder alle dine behov. Det gælder både i forhold til sengetypen, men den skal jo også gerne passe ind i indretningen og med din stil. Du skal derfor tage stilling til noget, udover selve komforten i sengen. Det kan også være, at det ikke betyder så meget for dig, og så skal du selvfølgelig bare vælge den seng, du vil have. Hvis du vil vide, hvilke typer af senge du kan få, så vil vi forklare dig om fire typer senge her. Hvis du vil vide mere, så følg med herunder.

Boksmadrasser

Hvis du vil have en simpel seng, så kan du vælge en boksmadras. Det er et budgetvenligt valg, hvor du både kan få god komfort, og så kan du også få boksmadrasser med forskelligt udseende. Hvis du er til det helt simple sengevalg, så overvej en boksmadras.

Kontinentalsenge

Hvis du ønsker en mere luksuriøs seng med rigtig god komfort, så kan du overveje at købe en kontinentalseng. En kontinentalseng har flere lag, så du får den bedste liggekomfort hele natten. En kontinentalseng har flere lag af madrasser, hvilket gør det til en høj seng. Du kan selv sammensætte madrastyperne til din kontinentalseng, så du får en seng, der er god for lige præcis dig.

Elevationssenge

Hvis du nyder at læse en bog eller se TV i sengen, så er en elevationsseng måske noget for dig. Denne type syng kan du hæve og sænke i forskellige niveauer, så sengen passer til dine behov. Det er muligt at få elevationssenge, der kan justeres i både hoved- og fodenden.

Bokselevationssenge

Hvis du ønsker en kombination af det bedste fra boksmadrassen og elevationssengen, så kan du få en bokselevationsseng. Det smarte ved denne type seng er, at boksmadrassen og elevationsdelen er bygget i ét system. Der er derfor ingen fare for, at de to dele flytter sig fra hinanden i løbet af natten.