En tredjedel af det levede døgn, og dermed også livet, tilbringer vi gennemsnitligt i sengen. Sengen har den funktion, at den udgør underlaget for vores drømmeverden, og de oplevelser der følger deraf. Søvnens funktion er, at den udhviler kroppen, og kroppens funktion er at tjene dig i dine ønsker og drømme i livet og i verden. Søvnen må derfor tages alvorligt for, at livet udspiller sig, som man helst ønsker det. At sove godt er ikke nødvendigvis en simpel sag, men et godt sted at starte er at se på det sted man er, når man sover: Madrassen. I denne artikel ser vi på årsagerne til, at en god madras er essentiel i jagten på den gode søvn.

Grundlaget for dine drømme

Rent fysisk er madrassen det underlag, du ligger og sover på. Det er grunden, hvorpå du ligger, når du falder hen i søvnen. Det er derfor også grundlaget for, at du sover godt. Livet er i forvejen fyldt med besvær, men lad nu besværet ligge udenfor soveværelsesdøren. Søvn bør være ubesværligt, og sengen er et frirum fra alverdens strabadser, som vi jo alle sammen til tider går og kæmper med. 

Søvnen som svar på problemer

At lægge sig til at sove virker måske umiddelbart som en lidt passiv måde at tilgå sine problemer. Men ikke desto mindre er det, hvad man bør gøre, hvis man har brug for det. Fordi uden en veludhvilet krop er du ikke i stand til at svare på de problemer på en måde, som er hensigtsmæssig eller effektiv. At handle hurtigt handler om at være klar, og at være klar kræver at være veludhvilet. Den gode madras hjælper med hurtigt at falde på plads i søvnen, sådan at din krop kan lade sine batterier genoplade, alt imens at du ligger varmt og blødt i din gode seng.

Søvnen er altså vigtig, og det kan virke omsonst at udpege, men ikke destomindre er det sådan, at høj komfort hjælper på søvnen. Man ligger som man har redt — drøm sødt med en blød madras. Se på kvalitetsmadrasser til gode priser for en god søvn.