Vil du gerne have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan det være en god idé at vælge at tage forbi nogle af de spanske storbyer, mens du er på ferie i landet. De har rigtig meget at byde på, og du kan nemt få en håndfuld dage til at gå der, når du først er ankommet, uanset om du så vælger at tage forbi Barcelona, Madrid eller en af de mange andre større byer i landet.

Tag forbi storbyerne på din ferie til Spanien

Hvis du skal på ferie til Spanien, kan det være oplagt at bruge nogle af dine dage i en eller flere af disse byer. Spanien har som udgangspunkt en rigtig god infrastruktur, og det kan være meget nemt for dig at komme fra en storby til en anden, hvis du gerne vil opleve flere storbyer på din ferie i landet. De ca. 500 km fra Madrid til Barcelona kan klares på lidt over tre timer, hvis du sætter dig ind i et højhastighedstog, og så er det jo nemt at opleve begge byer på en og samme tur til landet.

Masser af oplevelser venter på dig

Næsten uanset hvilken af de spanske byer, du vælger at besøge, er der masser af oplevelser, der venter på dig. Spanien har en rig historie og masser af kulturelle oplevelser, så der er ofte noget for enhver smag, uanset hvor i landet du så kommer hen. Om du er i Catalonien, Andalusien, Baskerlandet eller en af de mange andre regioner, er der noget at gå på opdagelse i. Du kan med fordel planlægge dine oplevelser i storbyerne hjemmefra, hvis du gerne vil være sikker på at komme hjem med så mange oplevelser i bagagen som muligt.

Kan sagtens kombineres med daseferie

Hvis du har lyst til det, kan din ferie i Spanien sagtens bestå af både oplevelser i storbyerne samt daseferie på stranden. Når du har brugt et par dage i en eller flere af de større byer, er der intet, der forhindrer dig i at tage toget til fx Malaga og solkysten eller måske et indenrigsfly til en af De Baleariske Øer, hvis du også gerne vil nå at have et par dage uden planer og med rigeligt saltvand og sol. Her er Spanien så versatilt, så du kan få det hele med dig hjem på en og samme ferie.

Find mere info på https://rejsertilspanien.dk/.