Flyrejser kan være dyre, men der er måder at score billige flybilletter på. Følg disse tips for at spare penge på din næste rejse:

  • Bestil på forhånd: Priserne stiger typisk, når rejsedatoen nærmer sig. Sørg for at bestille din flyrejse mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.
  • Vær fleksibel med dine rejsedatoer: Du kan måske finde billigere flybilletter, hvis du er villig til at være fleksibel med dine rejsedatoer. Prøv at søge efter flyrejser inden for en uge fra dine foretrukne rejsedatoer for at se, om du kan finde et bedre tilbud.
  • Sammenlign priser: Brug et flysammenligningssite som Skyscanner eller Kayak til at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Det vil hjælpe dig med at finde den billigste flyrejse.
  • Tilmeld dig advarsler: Mange flysammenligningssider giver mulighed for at tilmelde dig prisvarsler. Det betyder, at du får besked, når prisen på den ønskede flyrejse ændres, så du kan bestille den med det samme, hvis prisen falder.
  • Få et rejsekreditkort: Nogle rejsekreditkort tilbyder belønninger som f.eks. gratis flyrejser eller ledsagerbilletter. Hvis du er en hyppig flyver, kan dette spare dig mange penge på din næste rejse.

Hvis du følger disse tips, burde det hjælpe dig med at score billige flybilletter og spare penge på din næste rejse.

Det bedste tidspunkt på året til at booke en ferie

Det er ifølge Skyscanner typisk omkring september – ca. fem uger før afrejse

Flyselskaberne frigiver deres billigste pladser i dette tidsrum, og du kan i gennemsnit spare 10 %, hvis du booker i dette tidsrum. Så hvis du ikke er kræsen med, hvornår du tager på ferie, kan du spare mange penge ved at være fleksibel med dine datoer

Når det gælder booking, gælder det virkelig, at jo før jo bedre – især hvis du vil gøre et godt køb. Undersøgelsen viste, at det bedste tidspunkt at bestille indenrigsflyvninger var 70 dage i forvejen, mens udenrigsflyvninger skal bestilles 171 dage i forvejen for at opnå de laveste priser.

Så hvis du ved, hvornår og hvor du vil tage på ferie, skal du begynde at søge efter flybilletter i god tid for at give dig selv de bedste chancer for at få et godt tilbud.

Læs mere om klatrepark Sjælland her.