Klatring er en sjov og udfordrende sportsgren, men den kræver også tid og penge. Hvis du skal klatre under de bedste og sikreste forhold, er sommeren det allerbedste tidspunkt. Desværre er sommeren også ensbetydende med klargøring af have, terrasse og træværk, og det koster både tid og penge, som ellers kunne bruges på din klatring. Men nu kan du hurtigt krydse behandling af træværk af på tjeklisten og samtidig spare en skilling. 

Du kender sikkert scenariet: Du sidder og kigger på klatrerejser, og du kan næsten høre, hvordan dit klatreudstyr allerede kalder på dig. Men fra haven lyder en anden kalden. En mere trist og insisterende kalden, som er langt mere kedelig. Det er dit træværk, som kalder på ny træbeskyttelse, inden sommeren for alvor sætter ind med alt, hvad den uforudsigelige danske sommer har at byde på af vind, regn og sol. 

Nu kan du hurtigt tilfredsstille denne kalden med SiOO:X Træbeskyttelse. I modsætning til olie og maling er Sioo træbeskyttelse hurtig og nem at bruge og efterlader dit træværk smuds- og vandafvisende. Og den helt store bonus er, at SiOO:X Træbeskyttelse holder op til 15 år, så de næste mange år kan du se frem til kun at høre en kalden fra dit klatreudstyr. Så bliver der både tid og penge til at bruge sommeren på klatring frem for udendørs pligter. 

Hvorfor skal du vælge SiOO:X Træbeskyttelse? 

SiOO:X Træbeskyttelse fungerer helt anderledes end andre beskyttelsesmidler til træværk. Det er baseret på kisel og kalium, som trænger ned i træet og danner en fysisk barriere, så svampe og andre organismer ikke kan trænge ind. SiOO:X fremskynder desuden den naturlige gråningsproces, som træ gennemgår over tid. Dette mindsker behovet for vedligeholdelse, da dit træværk hurtigt efterlades med den farve, som alt træ får med tiden.