Klatring kan berige dit liv med utrolige oplevelser og vise dig et væld af naturskønne områder. Hvis du er glad for at klatrer, er du sikkert vild med naturen, og ved hvordan en klatrertur eller noget så simpelt som en gåtur i skoven kan fylde dig med frisk luft og fornyet energi. Er du ligeledes en glad hundeejer, men plejer at lade hunden blive hjemmet på grund af dårlige vejrforhold, giver vi dig her et råd til, hvordan du roligt kan tage din hund med på tur, hvad enten det gælder klatring eller en tur i skoven.  

Selvom du elsker naturen og den friske luft, vil din hund helt sikkert også blive svært begejstret for at komme med på dine ture. Tager du din hund med på tur, skal du heller ikke bekymre dig om, hvad tid du f.eks. skal være hjemme. Derfor er det ikke skønt men også praktisk at tage sin hund med på tur, og den vil i langt de fleste tilfælde måske endda nyde det mere end dig.  

Sådan holder du din hund varm i naturen 

Det danske vejr kan være stærkt utilregneligt og skifte som vinden blæser. Men hvor vi mennesker har muligheden for at iklæde os varmt overtøj, har vores hunde kun deres pels til at stå imod kulden. Hvad enten det er koldt eller vådt, er der dog hjælp at hente.  

På Canem.dk/hundedaekkener kan du finde et bredt udvalg af hundedækkener, som fungerer lidt ligesom en overfrakke. Hundedækkener hjælper på denne måde din hund med at holde varmen, og du bør derfor ikke bekymre dig om det omskiftelige vejr, så længe du bare er opmærksom på, at din hund ikke fryser.  

De fleste hundeejere ville kunne genkende de begrænsninger, som en hund typisk medfører. Derfor giver det god mening at tage din hund med, uanset hvorhen du begiver dig.